Plans disseny web, manteniment i formacio

Home > Plans disseny web, manteniment i formacio
serveis-pagines-web-disseny-wordpress-solucions-projectes-online

Aqui teniu els plans de serveis webs que us podem oferir, creiem que no totes les webs necessiten el mateix, pel nivell de complexitat intern. Aquests serveis de pàgines web creades amb WordPress que inclouen moltes més opcions a nivell de configuracions, tot i que estan gairebé totes ben resumides. Per qualsevol cosa no dubtin en preguntar.

ESCULL EL TEU PLA DISSENY WEB

PLA CORPORATIU

Disseny Web empresa senzilla o portafoli marca personal
Programació WordPress + plugins bàsics + text/imatges + registre domini/servidor + Responsive
Cofiguració 3 correus
Bloc (contingut dinàmic 2 Entrades SEO)
No inclou mòdul idiomes
Vull iniciar una web corporativa!

PLA PROFESSIONAL

Pla de disseny web premium: seccions, menú, categories i personalització
Programació WordPress + plugins bàsics + text/imatges + registre domini/servidor + Responsive
Cofiguració fins 10 correus
Bloc (10 Entrades SEO, 1 per setmana)
Mòdul fins +3 idiomes
Contractar la meva web

PLA E-COMMERCE

Inclou tot el Pla PROFESSIONAL
Configuracions Woocommerce
Formes de pagament i enviament
Impostos, cupons, descomptes i altres configuracions
Preu a determinar segons projecte
Vull una botiga online!

FORMACIÓ WORDPRESS

mantenimient-web-wordpress-basic-serveis-projectes-online

Escull la teva formació a mida per hores

A més de poder realitzar una formació per nivells, també pots escollir els nostres plans horaris, d’una hora de formació (a escollir el dia més convingut), gratuït pels clients d’algun servei web (pla bàsic, professional o màster) que normalment sol ser per INICIACIÓ per la seva curta durada. També el pla de 3 hores de formació (distribuïdes en dos dies 1’5h) en el qual es poden encabir iniciació o intermedi segons les hores que necessitis per aprendre i el nivell que es vol assolir de coneixements WordPress. I per últim el pla horari sense límit, és a dir, que es compten el número d’hores al final, però fins que el client no cregui assolir els coneixements podem fer totes les hores de formació que siguin necessàries. Serien per plans intermedi i professional.

Vols conèixer el món WordPress?

Oferim un servei de formació a mida segons els teus coneixements.

  • Iniciació: per persones que no han tocat mai WordPress i volen iniciar-se en el tema. ALguns exemples podrien ser clients de noves webs que no han tocat mai la gestió interna d’una pàgina web i volen tenir nocions bàsiques per fer canvis en textos o imatges en algunes parts de la web, però no els hi cal apendre canvis grans estructurals.
  • Intermig: per gent que ha començat a tocar alguna vegada aquest CMS però no han aprofundit sobre el tema i volen conèixer millor les diferents parts d’aquest gestor de continguts WordPress.
  • Professional: realitzar una web sencera des dels primers pasos a definir algunes plantilles,, realitzar canvis en .css, codi html i gestió de plugins importants per millorar i potenciar tot el que WordPress ens pot aportar a la web.

Vull formar-me

MANTENIMENT WEB

disseny-wordpress-pla-professional-exemple-plantilla

La teva web en forma!

Oferim un servei de manteniment a les webs que fem nosaltres, no a les que hagin fet altres persones fora de Solucions Projectes Online. Per a manteniments de webs creades per altres proveïdors de serveis web consulti amb nosaltres enviant un correu o trucant-nos, tot i que la majoria de vegades no es tractarà del mateix preu.

Actualitzacions

Es evident, que avui en dia una pàgina web no acaba d’estar al 100% llesta perque esta en continu desenvolupament i creixement. Una constant millora de la web és molt important. Mantenir actualitzats les seves eines (plugins de WordPress) i les seves plantilles (themes o themplates a WordPress) i revisar els comentaris de les entrades del blog, deslliurar-la de missatges spam de publicitat indeguda i d’altres desactualitzacions és la millor inversió que pots fer per tenir un website molt sa i fresc, parlant amb ulleres de Google.

Professionals web Projectes Online

Si voleu un manteniment més específic i més enllà del manteniment anual bàsic consulteu-nos per parlar-ho i fer pressupost a mida.

Vull mantenir la meva web
PROJECTES ONLINE [Abril 2015 - ) Marc Esteve Garcia +34 645 051 551 marc@solucionsprojectesonline.com