Manteniment de pàgines web

24 de Juliol de 2017 by in category Serveis webs with 0 and 2
Home > Bloc > Serveis webs > Manteniment de pàgines web

Avui en dia és molt important tenir una pàgina web del propi negoci a internet, però ho és encara més el tenir-la actualitzada i ben mantinguda, ja que tenir malament una web és gairebé pitjor que no tenir-la.

La teva web en forma!

Oferim un servei de manteniment pàgines webs, principalment que fem nosaltres, però podem oferir el servei a empreses externes. Sempre i quan es refereixin a pàgines creades en WordPress o Prestashop.

Actualitzacions de pàgines web

Avui en dia que una web estigui actualizada és imprescindible, no només per a que no quedi obsoleta en el temps, que també, sinó perquè avui en dia hi ha una gran quantitat d’atacs i problemes de seguretat per culpa precisament de no tenir actualitzada la pàgina web.

Per tant, és molt recomanable tenir actualitzada i fer un bon manteniment de la pàgina web per tal de tenir molt més segurs els diferents mòduls o plugins de la pàgina i així no tenir vulnerabilitats en aquestos, i així, no tenir possibles atacs a la nostra integritat i seguretat de la web.

A més a més, tenir un manteniment adeqüat de la web ajuda a tenir-la activa, continuament amb actualitzacions de noticies o esdeveniments al blog, els motors de cerca acaben per saber si una web va tenir contingut fresc “Content Freshness” tant enriquidor pel SEO.

Add comment

PROJECTES ONLINE [Abril 2015 - ) Marc Esteve Garcia +34 645 051 551 marc@solucionsprojectesonline.com